Казвам се Анатолий Николов и работя като DJ и озвучител от 1988 година. До 2005 година съм работил предимно в дискотеки, нощни барове, озвучаване на кабаретни програми и гост изпълнители. Озвучавал съм концерти на ансамбли за народни песни и танци, рок-концерти, театрални постановки, оперни спектакли, семинари и конференции. От 2005 година се „специализирах“ изключително в организирането на сватбени тържества, фирмени и частни партита! Голяма част от сватбите провеждам със сватбена агенция „Сватбарите“ www.svatbarite.com , с които се утвърдихме като едни от най-нестандартните и добри екипи за тези събития. През годините на работа натрупах голям опит и  богата фонотека за всеки вкус. За работата ми най-важни са индивидуалният подход, мнението и предпочитанията на клиентите. За да се случи Вашият празник, така, както си го представяте провеждам лично нужните срещи и разговори за изясняване на детайлите. 

     Диджей е основна фигура за Вашето събитие. Той е човекът, който ще създаде и поддържа настроението през цялото време. 
     Присъствието ми е ненатрапчиво, с премерен изказ. Музиката винаги е съобразена с гостите, с атмосферата в залата и с плавна смяна на стиловете. 
     Работя с всички стилове музика, включително хард и метал (с богата фонотека и познаване на групите). Предпочитам поп-фолкът да отсъства, а ако се наложи да е в умерени или малки количества, със задължителна плейлиста от Ваша страна!

НОВО: Караоке парти с богата колекция от всички стилове музика!